ZAJÍMAVOSTI

Dnešní demonstrace v Praze - informace online

Komentáře

Nwsouhlasím s s předčasným ukončením přenosu z Václavského nám. 16. 9. 2023. Zastavéní přenosu je TOTALITA !!!!!

Dnešní demonstrace ukázala, jak jsou občané s touto vládou nespokojeni, ale demonstrace nebudou stačit, bude to chtít sjednotit všechny strany a hnutí, které kritizují tuto vládu, která vede státní pokladnu k bankrotu, za účelem vyhlášení neomezené generálnístávky dokud vláda nepodá demisi.

už žeŇte Fialuv spolek

Tato vláda je parta amatérů, která neumí vládnout. Stará se jen o své kapsy.

Zvítězil komunismus ani o tom nevíte musíme být solidární to byla mantra komunistů teď to na nás zkousí pěti demolice to znamená žádný důstojný důchod dělal si déle priplacel na důchod musíš pomoct těm co dělali méně všichni budeme mít málo.Reformu důchodu si připravují vládnoucí prosebné.Nas starších se to netýká

Pro se uvádí pReiche jako ezinformátor.?To je každý, kdo v yjadřuje iné názory než jsou oficiální? To tady už byo a teď se tomu říká totalitní režim.
Proč se neuvádí program a čas zahájení demostrace?

Uvádí se jako dezinformátor, protože cíleně lže a straší lidi, aby z toho měl vlastní prospěch. Příklady najdete v článku o Reichlovi, na který vede odkaz z tohoto článku. Pokud chcete vyjadřovat jiné názory na komerční fašounky, jako je tenhle vořech, klidně můžete, stejně jako my. Protože nemáme totalitní režim.

Ptal jsem se na počet demonstrantů na včerejším srazu proti bídě 11.3.2023.

no to se chlapec vytáh:-) rozkliknu a pláštěnka pro spi:-)) Ani jsem neočekávala, že nám řekne něco zásadního:-)

Jakákoliv protestní schůze je finanční mínus.Jedině demonstrace s většinovýn lidem může zvratit nepřesvědčivé výsledky jakékoliv Vlády.Může,ale nemusí.

Je nutné využívat moudrý náhled na život.Nelze popírat základní přírodní živly jako jsou oheň, vítr, voda! Je nutné z ohlednit profesní způsobilosti vzdělání v pracovních zařízeních, bez čeho nelze zamezit nebezpečným ohrožením, způsobujícím neplatnosti právních úkonů, nebezpečně ohrožujících výrobků a ohrožení na životech. Je nutné z ohlednit svéprávnost pro potřebu zahájit léčby nemocí.Je nutné zamezit terorismu. Je nutné netolerovat podvody za pomoci lží. Dále nezbývá než přát co nejveselejší a nejpříjemnější prožití života!

Je nutné využívat moudrý náhled na život.Nelze popírat základní přírodní živly jako jsou oheň, vítr, voda! Je nutné z ohlednit profesní způsobilosti vzdělání v pracovních zařízeních, bez čeho nelze zamezit nebezpečným ohrožením, způsobujícím neplatnosti právních úkonů, nebezpečně ohrožujících výrobků a ohrožení na životech. Je nutné z ohlednit svéprávnost pro potřebu zahájit léčby nemocí.Je nutné zamezit terorismu. Je nutné netolerovat pod ody za pomoci lží. Dále nezbývá než přát co nejveselejší a nejpříjemnější prožití života!

Právo na projevení názorů občana nesmí být blokováno jakýmkoliv nařízením nebo zákazem - to je již pravěká historie a kdo ji nerespektuje, dříve nebo později zle skončí
Uvědomují si to i dnešní "mocipáni"?

:D :D :D :D :D :D

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aktuální opatření vlády - covid v ČR - kompletní přehled

Podívejte se, jaká platí aktuální nařízení Vlády proti šíření koronaviru covid-19 a jaké změny se chystají a dají čekat..

 

Covidový pas umožní cestování pro očkované proti koronaviru

V současné pandemické situaci vznikly tzv. Covid pasy. ✔️ Jedná se v podstatě o očkovací průkaz, který jeho držiteli umožní jednodušší pohyb...

 

Kde se můžete nechat naočkovat proti koronaviru bez registrace

Během poslední koronovirové vlny opět stoupl zájem o očkování bez registrace. Podívejte se, kam si pro vakcínu bez registrace můžete zajít a co...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE