NÁVODY

Má O2 dnes výpadek? Nefunguje TV, internet nebo mobilní signál?

Komentáře

Nefunguje satelitní internet v lokaci Brno-Vinohrady, bezvýsledně jsem zkusil na své straně všechny postupy ale problém dále přetrvává. Už je to po x-té co to vypadlo na několik hodin, o to divnější je že není žádné počasí které by mohlo komplikovat síťovou komunikaci. Navíc nemám přístup do Moje O2 bez kterého pro ně vlastně neexistuji.

JIž šest týdnům cca každých deset minut, televize hlásí NENÍ SIGNAL ,, CHYBA 106 .. ani po veškerém restartování, žádné zlepšení. 257 24 Chocerady

Nejde O2 TV ani po restartování...hlásí, že není signál. Tisá u Ústí n. L.

o2 tv nefunguje od včerejšího večera. Zlín

Dnes, 4. 7. 23, stejný problém jako uživatel cris. Nejde TV, nenačítají se všechny funkce v menu, hláška "Chyba přehrávače". Trvá od cca 22:00. Přerov, Olomoucký kraj

dne 4/7 kolem 22:00
nejde O2 TV už 20 minut - hlásí chyba přehrávače, jsem lokace: český brod

18.4.2023 minim. od cca 21 hod. nefunguje o2 tv v Přerově - nejdříve chtělo znovu se přihlásit, následně údajně nesprávné heslo (zadáváno správně,ověřeno v mojeo2 kde jsem se normálně tímto heslem na pc přihlásil).., když jsem chtěl heslo pomocí emailu změnit po zadání nového píše opakovaně "vypršel časový kód".., následně ani po restartu s-t-b nejede, píše stále "zkontrolujte připojení k internetu a přihlaste znovu" (internet přitom jede) a tak stále dokola...
Přestože včera psalo o2 email i sms, ýe přechod na novou o2 tv proběhne bez nutnosti cokoliv s s-t-b dělat....

O2 TV od nějakých 19:30 nefugnuje , prý bez signálu ale ostatní aplikace běží normálně(NETFLIX,VOJO, You Tube) tak bude asi chyba jinde asi U O2 TV 2.0 :)

O2 TV nefunguje, podle obrazovky mám překontrolovat internetové připojení tedy kabely a tak, ale zemětřesení nebylo a navíc TV má internet a tam kupodivu krásně funguje např. YouTube, což je internet atd. pochopitelně radí nesmysly.

NĚKOLIKRÁT BŠHEM DNE VÝPADKY A OD cca 19 hodin bez signálu !!!!!!

Dobrý večer dnes jsem si dobil telefon ještě mě nic nepřišlo

3 den nejde internet ani televize.Hovorčovice Praha v. Stále urguji a nic

Hezký den,
jakékoliv potíže je nejlepší vždy řešit přímo s podporou daného poskytovatele, pokud se na podporu neobrátíte, může se stát, že se operátor o individuální potíži nemá možnost ani dozvědět.
Osvědčené mám u O2 online kontakty jako je Facebook messenger (www.o2.cz/kontakty).

Dnes asi od 8h ranní mi nejde signál na mobilu, doma wifi funguje, o2 tv je taky v pořádku, jen ten mobilní signál. Operátorka z O2 s níž si chatuji, mi napsala, že u nás žádný výpadek není.Jsem z Píst u Roudnice nad Labem.

Stále trvá výpadek signálu na mobilních telefonech v Liticích nad Orlicí
Děkuji

Od 4.2.2023 cca 10:00 hod trvá výpadek signálu O2 internet Rudoltice 32, 788 16 Sobotín. Tel: 603 311 073

Výpadek signálu i internetu Ústecko , Jiříkov

Výpadek signálu i internetu Ústecko , Jiříkov

Od včera nejde internet oblast Jablonná nad Vltavou (Blažim). Proč?

Mám stejný problém internet funguje ,ale televize od rána nefunguje nejde se dovolat na O2 protože operátoři hovoří

V Šumperku nám (nevím, zda všem)od 6.00 nefunguje O2 TV, internet funguje. Nyní je 8.50.

Dnes od rána je velmi slabí, nebo spíš žádný signál mobilní sítě v obci Vrbno nad Lesy

9.11.2022 v18 00 me nesel Bleskmobi v obci Přemyslovice.

Na adrese včera přestal fungovat internet na pevné lince. Adresa: Praha 9, Podebradská 777/9, byt 2082 (jiné označení 511)

Přestal fungovat internet v obci Křešice na Litomeřicku. Jedná se o pevnou linku VDSL.

Včera celý den internet nešel. Velký Borek, Mělník

Od včerejška nejde internet
Libčice nad Vltavou

Od včerejška nejde internet
Libčice nad Vltavou

Ruším návštěvu technika 27.9.2022 na vyřešení poruchy 32470604

Od pondělí či úterý mi nejde ani v tv, ani na počítači na ani v telefonu aplikace O2TV, i když všechny ostatní aplikace jako Netflix, Prime video, Disney, Voyo fungují. Tvrdí, že chyba je u mě, tak nevím...

nefunguje mi pevná linka 482322307 od 25.srpna do dneška 31.8. prosím opraváře na Bílý potok 191
zatím ještě jde mobil 777288085,jako invalidní důchodce jsem na pevné lince ,kde mám kontakty závislá, prosím opravu rychle

Na adrese 26762 Chaloupky nejde (není) GSM signál, dnes celý den. Vždy po několika hodinách se signál objeví "napochodují" SMS zprávy, ale na zavolání už to nelze stihnout. Zaslat zprávu o chybě pokrytí není možné, protože vás bez zadání kódu z SMS do "Moje O2" nepustí (a jiné řešení není). Ano existuje možnost - napsat dopis dojít na poštu a čekat jak to dopadne. Moderní technologie GSM, u O2, používá technologii (POŠTA) známou za Marie Terezie (18. století). Tak co s tím budeme dělat? Dostanu snad odpověď?

Zejména při hlášení poruchy se zásadně nelze na poruchy dovolat, ale pokud se spojení povede, tak se opravy nelze domoci, protože odpověď je vždy stejná: "CHYBA JE U VÁS" a tím reklamace končí!!!!!!! Podvodníci

O2TV změnilo ovládání TV, které nefunguje správně, nefunguje ovladač TV, každý restartujeme, obraz se zasekává, O2TV poplatky vyžaduje platit vyměřené poplatky, ale její poskytované služby tomu dlouhodobě neodpovídají - jinými slovy je to podvodná společnost!!!!!!!!!

O2TV hlásí není naprogramováno a televize tím pádem nefunguje. Do O2 se jako dříve nedovoláme. Asi nejlepší bude připojit si TV jinak než přes O2. Služby se silně zhoršily!!!!!

Nejde internet od rána, modem ukazuje nefunkční internet i při opětovném nastartování

Nejdou mobily o2 Sázava

Od rána 16.8. dosud nejdou data v síti O2 ani internet. Pouze tlf.
Praha, Sicherova ulice.

Rychnov nad Kněžnou, 15.8.2022 od rána nejde internet,tv,apod.Vse jsem restaroval a nic.Diky.

Máme problém s internet v Příbrami - je problém ?

Od soboty 16.7.od 8.30 hod.nejde internet od O2,Rumburk.

Od včerejška cca asi o půlnoci se mi ukázal na datech křížek nejdou mi data a ani nemůžu volat a táhne se to do dneška a pořád tam mám křížek. Nevíte kdy se to zpraví

Od včera cca 18 hod nejde ani o2 a ani TescoMobil Vinařice u Kladna

Proč zase nejde o2 TV a internet. Fakt už dost !! 🖕🏻Zlata anténa tvl

Mně také nejde pevná linka už od včera. Stránka O2 radí zavolat jim na poruchy - fakt vtipné. Mobilní signál doma nemám vůbec.


Funguje pouze živé vysílání, nejdou přehledy programů

jirirais@email.cz

prosim odpoved

nejde pevna linka O2

Jsem rád že když náhodou na o2 napíšete nějakou - reakci tak vám spomalí internet.. A to že je dneska svátek a nefuguje mi nic to je jim jedno. Budou nadále vysávat peníze z klientů za úplně mizerný internet. Pokud jejich služby nezlepší tak si najdeme jiného poskytovatele.

Kounov u Rakovníka nemám signál na telefon.

Nemám signál na telefon .

Zase nejde televize O2 - je to úmysl, nebo porucha? Mohli by nám sdělit aspoň na webu kde je ten zakopaný pes..

Začínám toho mít plné zuby,již týden se televize pouze načítá,přes den to občas funguje,ale večer je vymalováno,pravděpodobně budu uvažovat o změně,nikde žádná omluva😡😡😡

PROČ DNES NENI INET NA ŽÍŽKOVĚ???

PROČ DNES NENI INET NA ŽIŽKOVĚ??

Opět nefunguje O2 Tv, po několikáté za tyden, informace žádné, přestoupíme k někomu jinému.České Budějovice

Opět, stále se načítá a nic.

Opět dnes navečer nefunguje internet a televize - 290 01 Poděbrady. Dost často se to seká,občas nefunguje zpětné přehrávání. Dříve alespoň omluvna sms od O2 nebo puštění nějakých programu navíc, ale teď už se vůbec O2 neobtěžuje s omluvou. Zřejmě by nedělali nic jiného než se omlouvali. Uvažuji o změně operátora.

Des a hrůza pořád nejde už ani restartovat

Už dva dny se načítá TV někdy naběhne a při posunu v programu konec už dva dny,jsem zvědav co s tím operátor udělá bez omluvy, končím při první příležitosti,už se mi nabídly další společnosti.

Cely večer nejde TV O2. Když už konečně něco naskočí, nejdou posouvat nahrané porady na žádném z kanálu. ČT, Nová atd. Nefunguje nic ze živého vysílání. Přestanete se v tom konečně hrabat a nic neupravuje nebo si vezmete někoho, kdo to umí. Vaše aktualizace jsou všechny jenom k horšímu. Je potřeba přejít k jinému operátorovi a to HNED!!!

Druhy den stále výpadky. Nové úpravy a zase k horšímu. Minule to samé. Všechny změny byly spatne. Pomalý posuv, nahrávání pouze jednoho dílu seriálu a jen na týden dopředu. Jsou to všechno naschvaly, jinak to nemůže byt.

Dnes od 20.00 opět bez televize. Už nás to nebaví, začínáme přemýšlet, že půjdeme jinam. Takovou službu nepotřebujeme, vymýšlí blbosti a je to k ničemu, ale zaplatit to chtějí.

No ještě to tak 2, 3 dny zvládnu bez televize, ale v mym věku (50) budu muset 6 den pro viagru. O2 prostě chce aby mě bylo každej večer dobře.

Začínám mít služeb o2 plné zuby. Bude vracet poplatky?

Pojebaný Fiala to včera zaviroval...služba úplně k ničemu předražená navoněná bída..

Už mě pěkně S.e.r.o.u platit za takový služby. Nejdřív člověka donutí koupit si předražený settopbox za 4 tisíce tím, že původní, který jsme měli sotva rok, vyřadili z provozu. Takovej předraženej klumprt, který musím minimálně 2-3x denně resetovat, protože se seká. A ted ještě odpojují služby naschvál vždy večer, kdy většina lidí usedá k televizi. Jako včera top přestalo fungovat od 18 hodin , přes noc, a dnes přes den zase ok až zase do 18ti hodin, kdy je zase výpadek. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že v případě problémů nebo poruchovosti vrátili zákazníkovi např. část poplatků. O2 je fakt firma za všechny PRACHY

Opravdu předražená jednička na trhu.. Opravdu si nesmím po 20 h pustit bednu?

Uz od vcerejska, mezitim prisla SMS "Vazeny zakazniku, overili jsme, ze Vase sluzba O2 TV je v poradku. Nyni jeste restartujte Vase zarizeni..." aby soucany stav byl:
V řešení
Termín vyřešení
24.06.2022 19:48
Typ problému
Služba O2 TV se načítá pomalu, nebo se nenačte

Jsem na tom stejně, včera a dnes O2TV nefunguje, sekne se, při restartu stále načítá a nic......

Dneska je opět výpadek?

Vidim, ze nejsem sam, komu jiz druhym dnem zlobi tv.

Včera večer výpadek a dnes pro změnu to samé. Přičemž O2 TV chtějí platit včas. Za co?

A je to tu zase O2 TV opět načítá.Co to zase sakra je?Už mě to štve.

A dnes večer opět stejná písnička,pořady nejdou přehrát,pak se to sekne a hlásí,že se služba O2 načítá.Na poruchy se člověk taky nedostane....mají tam pěknej bordel

Stále nejde zpětné přehrávání. Živě vše funguje, pokud posunu pořad o pár minut zpět, černá obrazovka. Vybrat a přehrát zpětně nejde vůbec. Ráno jsem musel dokonce provést celkové přihlášení. Stále nefunguje.

Včera večer a dnes od 19:35 02 TV nefunguje. Proč? A takto pravidelně budete vypínat aplikaci a nebude možné sledovat TV? Kdy opravíte poruchu?

dnes nelze zpětně přehrávat pořady v o2 tv. kdy bude porucha odstraněna?

Problém trvá již několik dní, aplikace O2TV nefunguje

Už ani není možné se dostat na poruchy moje o2

TV Samsung - jen načítá cca od 20.50. Poslední dobou se to stalo již několikrát

Když jsem na Moje O2 zadala diagnostikovat problém s připojením na chytrém TV, tak mi to napsalo toto: Zlepšujeme kvalitu naší sítě. Plánovaná údržba bude ukončena dne 23.06 ve 20:33 .
Děkujeme za pochopení. Takže do zítra to asi bude v p… Asi mohli dát vědět 😡

Taktez stejny problem Samsung.
O2 TV stale nacita.

Stejný problém, všechny pokyny už 14 dni v angličtině

Nefunguje 😡

Stejný problém, jen čekánme

Také to samé.Mame Samsung TV a nejde a jen načítá a nefunguje

O2 stále načítá

Stejný problem

Stejný problem u samsung TV aplikace. Nacita a nefunguje.

po aktualizaci krabičky na android o2 tv stále pouze načítá

Už Pátý den mi vypadává volání píše 6e jsem nedostupna a nikdo se mi nedovolá Plzeňský Kraj

Úplně vypadl intrnet, už cca jodinu nejde. 25203

Dnes 26.5. katastrofa , vypadává mi signal uplne okres Melnik .

Taky je to pomalý dnes

Před týdnem vypadku proudu se mě mě vůbec na obrazovce nezobrazuji nabídky pořadu a další věci. Je, tam, jen modrý rámeček upozorňující, že něco nefungujex+malá obrazovka s nabídkou po sepnutí ok se to sepne co s tim

Dnes výpadek v Provodově u Nového Města nad Metují. I T-mobile, tak uvidíme 🤷‍♀️

Brno Ivanovice - 29.3.2022 nefungují data - wifi o2.

Od 28.3.2022 nefungují data od moje o2. j.zwingrova@seznam.cz

Dnes 29.3.2022 nefunguje O2 internet. Jindřichův Hradec Na Palici 335.
e mail Cerna@fm.vse.cz

Nejde mně dnes O2 tv. Na obrazovce je stále O2 tv se načítá. Internetové připojení je v pořádku. PC funguje. janmarkvart@c-mail.cz

Nefunguje mi od neděle 02 ani blesk mobil proč a kdy bude fungovat

Nefunguje mi od neděle 02 ani blesk mobil proč a kdy bude fungovat

Nefunguje mi dnes O2 a Blesk mobil proč a kdy bude funguvat

Přidejte do článku web UptimeControl.net, protože pouze on má 3minutový interval kontroly dostupnosti webu na bezplatném plánu.

Jde samozřejmě o O2 tv.
Moje č. telefonu 776124452

Místo otevření stránek O2 (chci sledovat fotbal), se mi objevuje nápis "Chyba zabezpečeného spojení", takže se nemohu připojit. Co s tím?

Karlovy Vary Doubí - 02 TV PROSTĚ NEJDE !!!!!!!!

Od včerejška nejde o2tv na 5G internetu, na pevném funguje normálně. Tel: 605837660

Máme dnes výpadek signálu mobilů u Krásné Lípy v Doubici.Co se děje? Kdy telefony půjdou? Bohuslávková 603300068

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak se odhlásit a přihlásit ke koncesionářským poplatkům

Máte doma funkční televizi nebo rádio? 📺 Pak i vaše domácnost je povinna platit koncesionářské poplatky. Zajímá vás, jak vysoké jsou v roce...

 

Proč mi nefunguje Spotify? Problémy a řešení + výpadky

Nefunguje vám Spotify a hlásí chybu nebo výpadek? Poradíme vám, co dělat, když se Spotify vypíná nebo nejde spustit. Objevte jednoduchá řešení.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE