NÁVODY

Voyo - registrace, přihlášení a cena předplatného

Komentáře

Nemohu uplatnit kupon.

Také mám zaplaceno a VOYO mi už týden nejde. Šlo jen chvíli v pátek.

Dobrý den,z účtu mi odešla platba 159,- a voyo neaktivni!

Mám novou kartu a proto se mi nestrhl poplatek za voyo ,nikde nemohu najít,jak změnit číslo uložené karty?9

Zaplatila jsem bankovním převodem a vůbec nevyužila.Teď mně už podruhé strhli 159kč.Jsem důchodkyně mám v tom zmatek a i když se pokouším nemohu předplatné zrušit.Děkuji za pomoc.

Dobrý den ..prosím na telefonu číslo 730101016 se nemohu dostat na voyo,platím u vás předplatné na mailu. siginis@email.cz
Děkuji za pomoc
Zdraví
Vavrušková Květa

Dobrý den,kolik je možno přihlásit zařízení? Děkuji za odpověď

159 korun šlo do koše 😔 proč není v nabídce nova sport 3????

Platba složenkou není možná, ale je možné koupit si v trafice kod voyo za hotovost po jehož zadání do voyo vám bude zpřistupněno.

Chci se zeptat jestli jde platit i dobírkou nebo složenkou nemám internetové bankovnictví a nevím jestli má televize má Voyo,nikde jsem ho tam nenašel předem vám děkuji za informaci

Bohužel, předplatné jde platit pouze prostřednictvím platební karty. Tu si můžete pořídit i bez internetového bankovnictví, pokud máte bankovní účet. Alternativou by mohlo být pořízení karty nebo virtuální karty u nějaké služby jako jsou Twisto, Revolut nebo Skrill, ale v dnešní době si online během chvilky pořídíte i ten bankovní účet.

Ahojky

Ahoj

Zdravím

Chci platit měsíční splátky 159 Kč automaticky kartou

jde to i přes televizor

Pokud někdo nechce platit kartou, podobně jako Hana, může nakoupit kupon. Ofiko ho prodávají tady https://www.givery.cz/voyo/.

Chtěla bych si zaplatit předplatné na celý rok bankovním převodem. Při registraci je však jen měsíční platba kartou. To pro zájemce, kteří nemají kartu Voyo není? Je mně 80let, jsem zapomětlivá, proto chci přihlášení na celý rok.

Ahoj

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

eBay v Česku - zkušenosti s nákupem online

Chcete vyzkoušet největší internetové tržiště vůbec? Jak prodávat a nakupovat na eBay.com☝ i eBay.de vám prozradíme v článku!

 

Anketa Český slavík 2023 – program a hlasování

Loni se na obrazovky po čtyřech letech vrátila anketa Český slavík. V tomto článku vám přinášíme čerstvé informace o letošním ročníku!✔️

 

Kde sledovat sport živě - online i televizní přenosy

Vysílání sportovních soutěží je dnes roztříštěno mezi mnoho různých televizních stanic. ⚽ Podívejte se, kde najdete přenos z vašeho oblíbeného...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE