NÁVODY

Benefit Plus: Jaké služby a výhody nabízí

Komentáře

Rozdieľ medzi peniazmi z Monopoly a BenefitPlus Kartou je, že BenefitPlus Kartou sa nedá platiť ani v Monopoly. Benefit plus vo scojej sieti má iba dva druhy partnerov, takých ku ktorým nikto nechodí, pre ich mizerné služby a takých ku ktorým nikto nechodí, pre ich mizernú lokáciu. To, že niekde kde som prišiel brali BenefitPlus Kartu sa mi stalo iba jeden jediný krát. Neberú ju na dobrých kúpaliskách, v dobrých wellnesoch, ani v dobre umiestnených lekárňach. Ani športové obchody ju neberú na nákup výstroje. Ani kníhkupectvá ju neberú na nákup doskových hier. O tom, že by ju niekedy zvážil brať nejaky hudobný festival som ešte nepočul. Neberú ju České Dráhy, nebere ju mestká doprava, neberujú taxíky a RegioJet ju bere iba tam, kde inak miesta nenaplní. Dostať ako benefit kilo ryže je výhodnejšie ako mať BenefitPlus Kartu.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Letošní Signal Festival: Program, trasa, vstupenky

Festival digitální a kreativní kultury Signal Festival slaví letos 11 let. Na co se můžete v Praze můžete těšit?

 

Kaufland leták: Aktuální leták Kaufland + příští týden (PDF)

Hledáte aktuální leták obchodního řetězce Kaufland pro tento týden? ✅ Všechny informace naleznete přehledně v tomto článku.

 

Termíny jarních prázdnin podle krajů a měst: Pozor na změny!

Podívejte se na přehlednou tabulku termínů jarních prázdnin pro školní rok 2023/2024 ⏳ podle krajů, měst a městských částí Prahy.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE