Karbanátky ze zelí - 1.

Marta Štablová 16. 11. 2014




Pochoutky ze zelí



Nastává období, kdy zelí bude dobrým zdrojem vitamínu a také „kartáčem pro naše střeva“.



Karbanátky ze zelí - 1.


Suroviny:

7 brambor, 700 ml kysaného zelí, 4 vejce, kmín, pepř, olej na smažení, chléb



Postup:

Brambory uvaříme ve slupce, za tepla je oloupeme. Vychladlé je nastrouháme.

Zelí necháme okapat, nakrájíme nadrobno, trochu jej osmahneme na oleji, necháme ochladnout. Pak ho přidáme do brambor. Přidáme 2 vejce, sůl, koření a velmi dobře promícháme. Tvoříme karbanátky, které osmažíme a podáváme s chlebem.

Marta Štablová

Diskutujte nad tématem tohoto článku

Příspěvky diskuse

Diskuzní formulář s foto

Nahrát soubory ke stažení



Partneři a sponzoři

Slezská diakonie Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR A - FORUM CS Age Management o.s. eBRÁNA

© 2017, ŠEDESÁTKA, o.p.s. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑